La primavera la música altera

Abril es un més de presentacions, de primers concerts i de l’inici de la primavera musical, dels concerts a l’aire lliure i de bona música en directe.

Fa ben poc vam viure la presentació de Xaluq a València i Gandia, un grup de música tradicional que acaba d’estrenar ‘Empelt’:
http://mesdemil.bandcamp.com/album/xaluq-empelt

Aquests dies coincideixen en data les presentacions d’Auxili i Musicants, el primer presenta el seu darrer disc a Benimaclet junt a bandes com La Raiz i Zoo per celebrar junts els 15 anys del Centre Social-Bar Terra; i el segon, ens convida al Teatre Micalet que acollirà l’estrena del seu primer disc ‘Adsabara’. Setze cançons emmarcades en un concert on no podien faltar temes clàssics d’ Al Tall com el Bolero d’Enric Ortega, l’Havanera del Peix Enamorat de Vicent Torrent, el Perquè vull d’Ovidi Montllor o les Pigues. Un disc que ha comptat amb la col·laboració de Pep Gimeno “Botifarra”, Toni Fort, Eduard Navarro o Abel Garcia, entre altres.

Finalment, el grup Smoking Souls fan una crida als seus seguidors per gravar el videoclip de la cançò ‘Nòmades’, una proposta per fer participar al públic dels projectes d’aquest grup pegolí que vorem a molts escenaris del territori valencià aquest estiu.

Més informació al web cercavila.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *