La regidora d’Educació i Normalització Lingüística d’Altea signa un conveni de col·laboració amb la Coordinadora per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa

La regidora de Normalització Lingüística i Educació, Vicenta Pérez, i Francesc Galiana, en representació de la Coordinadora per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa, de la qual és president, han signat este matí un conveni de col·laboració per tal de promoure i recolzar les activitats d’aquesta entitat. Ha acompanyat a la regidora i al president, la secretària de la coordinadora i tècnica d’Escola Valenciana a la comarca, Maria Rosa Soler.

El conveni, dotat amb una quantitat de 2.000 euros, permetrà la realització d’activitats en defensa i promoció del valencià a la comarca de la Marina Baixa i, concretament, a la nostra localitat. Segons la regidora, ‘’aquest document és el punt de partida per a la realització d’una serie d’actuacions que aniran materialitzant-se al llarg de l’any i del que anirem informant. Creiem que és molt important “normalitzar” la llengua valenciana al municipi d’una forma amena i lúdica i amb aquesta idea es firma aquest conveni’’. 

La Coordinadora per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa està integrada dins d’Escola Valenciana. Federació d’Associacions per la Llengua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *