LA REGIDORIA DE JOVENTUT PROPOSA UNA MOSTRA DE PINTURA MURAL AL LLIT DEL RIU ALBERCA AMB LA PARTICIPACIÓ DE JÓVENS DE 14 A 35 ANYS

Sota el títol “Un Riu Viu”, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per José Ramiro, ha organitzat una activitat per a la creació d’expressions plàstiques a l’aire lliure que tindrà lloc el diumenge 2 d’octubre a partir de les 9 hores, al llit del riu Alberca al seu pas pel nucli urbà; en la zona del pont del Prado. L’activitat va dirigida a jóvens de 14 a 35 anys. Aquesta iniciativa ha estat presentada hui pel Regidor de Joventut, José Ramiro, i pels integrants de “Larouch Art de Carrer” .

La nova proposta, que anima a participar als jóvens amb el lema “Jove! Tu què pintes?”, consistirà en una masterclass a càrrec de Larouch Art de Carrer (de 2 hores de duració) i en una pràctica-taller de pintura mural realitzada amb esprais, al llit del riu, segons el disseny o esbós que els participants hagen presentat prèviament. Per a participar, els interessats hauran d’inscriure’s i enviar el seu esbós de la idea de mural (que haurà de tindre unes dimensions de 3×2 metres) al correu joventut@ondara.org. La temàtica de l’esbós haurà d’estar relacionada amb el poble, les arrels i/o les tradicions valencianes. En l’activitat, se’ls proporcionaran els esprais i tot el material necessari (amb la col·laboració de Marina Color, Servicolor i Montana Colors).

En total es pintaran 120 m² del llit del riu Alberca al seu pas pel nucli urbà, des del pont del Prado cap al mar. La brigada d’obres municipal adequarà i pintarà prèviament amb una base blanca tota la zona en què es crearà el mural amb esprais. Per a la realització d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Ondara compta amb una subvenció de 1.589,18 euros concedida per la Diputació Provincial d’Alacant en concepte de “Un riu viu: expressions plàstiques de les i els nostres jóvens”. Les persones que desitgen més informació poden contactar amb el número 656255012 (per telèfon o wasap).

El Regidor de Joventut ha fet una crida a la participació dels jóvens, que d’aquesta manera “podran expressar la seua creativitat i inquietuds artístiques, al mateix temps que s’aprofitarà per a donar una nova imatge al llit del riu i un espai futur per a continuar fent aquest tipus d’activitats”.

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *