La sexta edició del Concurs de Jóvens Intèrprets del Poble Nou de Benitatxell es consolida i eleva el nivell musical. V

Victor Buigues amb la dolçaina i Paula Sauleda amb piano aconseguixen el primer i segon lloc en la categoria d’estudis elementals, mentres que Liccy Yissel Sáenz i Miereia Díaz Monfort ho obtenen respectivament en estudis professionals amb la modalitat de clarinet.
El regidor de Cultura, Manolo Segarra, i el director del concurs, Antoni Català, destaquen que en aquesta sexta edició el nivell musical s’ha incrementat significativament gràcies al treball i la dedicació dels jóvens músics locals.
Dissabte passat, 11 de març, es van entregar els premis als guanyadors del VI Concurs de Jóvens Intèrprets del Poble Nou de Benitatxell, durant el descans del concert de bandes sonores de cine interpretat pel concurs de metalls Zinc Fan Brass, en l’Església de Santa Maria Magdalena. El regidor de Cultura, Manolo Segarra, i el director del concurs, Antoni Català, van revelar els noms dels primers classificats. En la categoria d’estudis elementals, Victor Buigues, va rebre la major puntuació, en la modalitat de dolçaina. El segon lloc va ser per a Paula Sauleda Bellido. Quant als estudis professionals, el primer lloc va ser per a Liccy Yissel Sáenz i el segon per a Mireia Díaz, ambdós en la modalitat clarinet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *