L’Ajuntament d’El Verger amplia i redefineix la huitena edició dels seus Premis Literaris

L’Ajuntament d’El Verger ja ha obert la convocatòria dels VIII Premis Literaris El Verger corresponents a l’exercici de 2016. Una nova i ampliada edició d’aquest consolidat certamen literari que continuarà reconeixent els millors treballs presentats en narrativa curta –VIII Concurs de relats curts mestre Tomàs Espí– tant en la categoria de relat curt bilingüe (amb un premi de 250 € per al guanyador del millor conte en valencià o castellà), així com promocionant el talent local per mitjà d’un premi al millor conte presentat per un veí o veïna del municipi (250 € com a guardó en aquest segment).

Una altra de les novetats d’enguany és la incorporació a la convocatòria del I Concurs de Poesia en Homenatge a Vicent Carrió, en el qual es premiarà la millor composició adulta (250 € de guardó) i juvenil (un lot de llibres oferit per la MACMA), tal com ha assenyalat el regidor de Cultura Sergi Brogniez a l‘hora d’explicar la redefinició d’uns premis que ara comprendran també l’apartat poètic, entre d’altres novetats.

Pel que fa a les bases completes del premi, aquestes poden consultar-se a la pàgina web de l’Ajuntament del Verger (www.elverger.es) o al Facebook de la institució, on es recullen els requisits de les obres a presentar. Cal destacar que la data límit per presentar treballs és el proper 30 de maig i que les obres també es podran presentar de forma electrònica a la direcció de correu consellculturaldelverger@gmail.com.

portadaPremis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *