L’editorial “dilatantando mentes” de la Marina Alta treu a la llum el seu segon llibre

Dilatando Mentes l’editorial de la Marina Alta assentada a Ondara ens dóna a conèixer el seu segon treball “El que s’amaga” de Tony Jiménez La presentació tindrà lloc el proper 27 de maig a la casa de cultura d’Ondara a les 20: 00h. per al 28 de maig a les 12: 00h a la llibreria mascarats d’Altea i per la tarda a la llibreria Publics de Dénia a les 19: 30h.
CARA A PORTADA
Barry Noonan condueix per una carretera tan fosca com interminable. La nit amaga la promesa d’una última oportunitat per sobreviure a un malson massa real que porta patint anys.

El seu destí iniciarà una sèrie de aterridors esdeveniments que connectaran amb els Set Passatgers, un grup de persones unides per l’infern sobrenatural que han recorregut.

Patrick Rafferty, un periodista que ja no creu en el més enllà, es veurà al seu torn immers en un caos fantasmagòric que li descobrirà la terrible veritat que sempre ha buscat.

Danielle Donahue, una professora d’art, haurà d’aprendre a continuar amb la seva vida, i abandonar l’horror que la va consumir abans.

I enmig de tal espiral, una caixa, amb alguna cosa que amaga al seu interior.

TONY JIMÉNEZ començar a sentir la febre de la literatura des de molt jove, i des de llavors no ha parat de crear històries. Guanyador i finalista de diversos certàmens, seleccionador de compilacions de relats i jurat, ha participat en nombroses antologies com Antologia Z: Volum 4 Zombimaquia, Carbasses en el traster: Empreses, Passos en la foscor, Epic. Antologia de fantasia èpica, Avengers: poder Absolut, Body Shots, Història s’escriu amb Z, Deixin morir abans d’entrar, El vell terrible i altres contes inquietants, Invasors de Mons: Cròniques del Cosmos Vol. 1, Els crims de la rue Morgue i més contes inquietants, l’idioma de la por, ¡Zombifícalo !, Dimensió B, Imaginària, Aquesta nit connectarem amb l’infern, Demonalia, Els papers perduts de Stephen King, una utopia per favor i Supermalia, entre d’altres. És també autor de les antologies Actes de Venjança i Actes de Venjança: Edició definitiva, a més de les novel·les Cinc tombes sense làpida, Dràcula vs. la Mòmia: Batalla per Chicago i Tempesta Sagnant, resultant aquesta última guanyadora del premi Ultratumba a Millor llibre i finalista del premi Nocte a Millor Novel·la Nacional el 2015.
MONTAJE LIBRO EL QUE SE ESCONDE copy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *