Les atletes del CD Masktri Nuria Vázquez i Silvia Navarro debuten en la modalitat de Duatló

El C.D. Masktri de Bellreguard va estar present en el Duatló Sprint disputat a Onda, on Vicente Palonés, Silvia Navarro i Mónica Vázquez van representar a l’equip gandià en aquesta ràpida prova.
Dels tres atletes del club Vicente Palonés va ser el primer a creuar la meta; l’atleta de Gandia va aconseguir aguantar bé durant tota la carrera, aconseguint mantenir-se amb els atletes de cap de carrera; un ultime esforç li va fer millorar la seua marca aconseguint creuar la meta en 55:26 min, la qual cosa li va valdre per a aconseguir la 18º posició de la General.

Les que van aconseguir trencar barreres van ser Silvia Navarro i Mónica Vázquez; ambdues van competir per primera vegada en un Duatló, i després d’una dura i constant preparació ambdues van aconseguir el seu objectiu. Van córrer la prova juntes en tot moment, recolzant-se en els moments més durs per a acabar amb bon peu a Onda. Al final van creuar la meta en 1:16:05, deixant molt alt el pavelló malgrat ser la seua primera participació en aquest tipus de competició. Les atletes del C.D. Masktri ja s’havien enfrontat a proves de llarga distància, com la Marató de Sevilla o la de València, però aquest nou repte implicava major rapidesa i agilitat; i ambdues van passar la prova satisfactòriament.

Mónica vazques y Silvia Navarro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *