L’ONCE distribuirà 5.500.000 cupons amb la imatge de la platja de Gandia

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el director territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichet; el director de l’ONCE a Gandia, Jesús Rosendo i representants de les Associacions de Lloguer d’Apartaments (Óscar Ferrairó), Hotels (Vicent Frasquet) i restaurants de Gandia (Emilio Rees); han comparegut en roda de premsa per presentar el cupó de l’ONCE que serà sortejat el pròxim 19 de juliol i que té com a imatge la platja Nord de Gandia.

Diana Morant ha agraït a l’ONCE i als seus directius que “hagen pensat de nou en la ciutat de Gandia com a imatge d’un dels seus cupons. És un motiu d’orgull i una oportunitat perquè una de les millors imatges de la nostra ciutat, la façana marítima, estiga a les mans de més de 5.000.000 de persones. Mai ens cansem de repetir que tot i que la situació econòmica no és la millor, podem comptar amb la col·laboració d’empreses i fundacions com l’ONCE, que seguixen apostant per Gandia”.

L’alcaldessa també ha agraït als empresaris del sector turístic el treball que realitzen perquè “la platja de Gandia siga la millor destinació per passar les vacances. També és una satisfacció poder promocionar la nostra ciutat de la mà d’una iniciativa social i solidària com és l’activitat que desenvolupa l’ONCE”. Posteriorment, ha agraït al fotògraf gandià Àlex Oltra el treball realitzat amb la imatge que es publicarà amb el cupó i a RH Bayren, per fer possible la fotografia des del seu establiment hoteler.

El director territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichet, ha declarat que “nosaltres diem que el cupó suposa prop de 5.500.000 d’invitacions perquè vinguen a Gandia. Vull agrair també als empresaris que permeten que els nostres venedors entren amb els seus productes a repartir il·lusió entre els turistes i residents de Gandia i la seua platja. A Gandia tenim 52 venedors i durant l’estiu generem 5 llocs de treball extra. Esperem que toque a Gandia i puguem fer una gran festa per a tots en aquest emplaçament meravellós i ben cuidat”.

Vicente Frasquet, també ha valorat la iniciativa: “Estem encantats amb la iniciativa. L’èxit de la platja és de tots els que ens creiem el Turisme. Vull agrair a l’ONCE que la nostra imatge tinga la difusió que tindrà en els pròxims dies”.

Dades sobre el sorteig
El Cupó Diari de l’ONCE oferix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar “La Paga” de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros. Tindran premi de 500 euros els números anterior i posterior al premiat; i premi de 200, 20, i 6 euros a les quatre, tres i dues darreres xifres, respectivament, del cupó premiat. Així com reintegraments d’1,5 euros a l’última i primera xifra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *