Màsters i Cadets de la Peña Ciclista Beniopa triomfen en les seues respectives competicions

L’equip Màster del PcComponentes – Renault Ginestar tornava a competir després d’unes jornades de descans, i ho feien al gran; pujant al podium a Almussafes i Rocafort. A més, els Cadets del Renault Ginestar – PcComponentes també van pujar al podium en la carrera disputada en Sant Joan d’Alacant.

La primera cita de la jornada era per als màsters gandians a Almussafes, on es disputava la 8u edició del Gran Premi d’Almussafes; allí Jose Manuel Díaz va aconseguir al sprit la 3r posició, entrant a meta amb el mateix temps que el 1r classificat; a més, recol·locava com 2n de la categoria Màster 30. El seu company Germà Mortes es classificava el 5t de la General, a tan sols 3 segons del guanyador; no obstant això, amb este gran resultat es classificava com 1r de la categoria Màster 40; i en la de Màster 50, Pascual Orengo pujava a podium com 3r classificat. Amb estos excel·lents resultats, l’equip PcComponentes – Renault Ginestar es coronaven guanyadors per equips de la carrera.

El diumenge l’equip tornava a competir, esta vegada es desplaçaven fins a Rocafort, on una vegada més els esperava el podium als gandians. Després d’una carrera en què tot l’equip va lluitar per a controlar la prova des del seu inici, Jose Manuel Díaz aconseguia arribar a meta en solitari, aconseguint la victòria del dia. Els Cadets del Renault Ginestar – PcComponentes també van deixar el pavelló ben alt en Sant Joan d’Alacant. A pesar de no córrer amb tots els components de l’equip, els xavals van saber treballar molt bé en carrera, fruit d’això Jaime Muñoz va aconseguir a l’esprint la 3r plaça de la General; a més, els seus companys també van destacar en la prova. Aitor Gómez va ser el 5t classificat, Alex Gregorio el 6t, Pepe Ginestar el 8u, Alex Alemany el 12é i Adrián Montoya el 19é. Amb estos resultats l’equip tornava a pujar a podium, demostrant l’alt nivell que manté el conjunt dirigit per Pascual Orengo i Rafa Gómez.

Quatre corredors de la PC Beniopa representaran a la Comunitat Valenciana en els Campionats Nacionals de ciclisme en ruta Després d’una excel·lent temporada de tot l’equip Cadet “Renault Ginestar – PcComponentes” quatre corredors de l’equip gandià han sigut convocats pel seleccionador valencià, Kike Gutierrez, per a defendre a la Comunitat en els Campionats Nacionals de carretera que es disputaran a Mèrida entre els dies 8 i 10 de juliol.

Alex Gregorio, Miquel López, Aitor Acevedo i Javier Muñoz seran són quatre dels cinc integrants que formaran part de la Selecció Valenciana. Enguany la participació dels Cadets de l’equip gandià ha sigut massiva, i això és motiu d’orgull per al Club. Des de la Peña, han assegurat que esta convocatòria és tot un honor per a tots, ja que és el reflex del gran treball que estan duent a terme Pascual Orengo i Rafa Gómez en la base, formant al futur del ciclisme espanyol. El pròxim cap de setmana els cadets s’enfrontaran als millors ciclistes del país; i intentaran fins al final aconseguir alçar-se amb el maillot de Campions d’Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *