Mercat de la Foradà

Antoni Orengo serà l’encarregat, conjuntament amb Vicent Morera, de guiar l’excursió a la Cova d’En Moragues el diumenge 13 de Març a les 10 (eixida des de la placeta de Benissivà- Vall de Gallinera).FB_IMG_1457468612986

A més de fer la caminada podràs gaudir de la saviesa dels dos guies sobre plantes, ja que s’aprofitarà l’ascens a la cova per a reconèixer tot tipus de plantes.

Si no pots anar a l’excursió a les 12.30, en l’església de Benissivà, tindrà lloc la presentació del llibre “Herbari Bell del País Valencià” d’Antoni Orengo.FB_IMG_1457468594703

Sinopsis:
El costum, un cert mimetisme i, potser, l’anhel d’aconseguir paradisos llunyans, ha dut a generalitzar una jardineria realitzada fonamentalment d’acord amb la utilització d’espècies vegetals provinents d’altres països i climes diferents del mediterrani. Decidit a continuar la tasca de recuperació de la nostra natura i fer front a l’allau d’uniformitat que s’estén en gairebé tots els àmbits de la vida, l’autor proposa una nova jardineria. Aquesta jardineria és, en realitat, la primigènia.

Aquest llibre ens mostra una forma de crear jardins molt apegada a la terra i respectuosa amb el medi ambient. Ens presenta algunes de les plantes silvestres valencianes més belles i ens facilita la seua identificació, juntament amb detalls de la seua ecologia, la utilització en jardineria, les tècniques de reproducció i els principals usos populars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *