Mercat del Riurau

El Mercat del Riurau és un espai de trobada on compartir moments i converses, i on conéixer de prop llauradors, forners, artesans i creatius que mostren el seu producte sense intermediaris.
Un espai on es viu el ruralisme modern amb orgull i on tenen cabuda totes aquelles expressions que respecten i valoren el nostre patrimoni rural i mediambiental.

R16Una meravellosa iniciativa veïnal que recupera la tradició cultural agrícola de la Marina Alta, mostrant i recreant, de manera didàctica i festiva, el vell ritual d’escaldar el raïm moscatell per a accelerar la seua transformació en pansa. Una litúrgia inserida en l’ADN de la comarca, molt viva en la memòria de gent més gran i que els últims anys s’està recuperant amb molta força.

L’escaldà de Jesús Pobre aspira a ser reconeguda com a Bé d’Interés Cultural Immaterial. Aquesta iniciativa és oberta i participativa fins al punt que qualsevol pot portar el seu cabasset de raïm per a escaldar.

 

En el seu perfil de facebook podreu trobar les diferents activitats que setmana rere setmana tenen lloc al gran riurau del Senyoret de Jesús Pobre. No vos ho perdeu.

R R1 R2 R3
R5

 

 

 

 

 

 

R6

R7 R8 R9 R10 R11 R12

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *