Més de 500.000 visites del videoclip de La Raíz “rueda la corona” en tan sols 15 dies

 

El Palau Ducal de la ciutat ha sigut l’escenari escollit per gravar la cançó ‘Rueda la Corona’, del disc ‘Entre Poetas y Presos’. Això ha sigut possible gràcies a la col·laboració i el treball conjunt del grup musical, de les regidories de Cultura i Polítiques amb la Ciutadania de l’Ajuntament de Gandia i del Palau dels Borja de la mateixa localitat.  El videoclip ja es pot veure a Internet, on ha tingut un èxit rotund des del minut u en que es fera públic. En un sol dia van aconseguit més de 93.000 visualitzacions en YouTube i ser trending topic a Twitter.  A dia de hui ja superen les 534.000 visites.
Des de l’Ajuntament de Gandia se’ls ha felicitat, perquè, com ha explicatJoan Muñoz, regidor de Cultura, “és un orgull haver col·laborat amb aquest videoclip i haver-los donat tot el suport perquè fora una realitat. Els hem facilitat tot el vestuari d’època que els ha fet falta, adient a la història que anaven a filmar. Estem molt contents que un grup local com La Raíz tinga tant de ressò. El videoclip és magnífic, té un plató únic, com és el Palau Ducal, i una música excel·lent”.

Estar al costat d’aquest tipus de projectes serà una tònica del nou govern. Segons ha assegurat Nahuel González, regidor Polítiques amb la Ciutadania, “aquest videoclip és una manera de donar a conèixer els músic de la nostra terra i també la nostra ciutat. Cal dir que en YouTube en tan sols 22 hores, des que es pengés el vídeo, ja han tingut més de 93.000 visualitzacions, això també vol dir que tota eixa gent ha vist el Palau Ducal de Gandia. És una bona manera de posar en valor la imatge de la ciutat. Des d’aquest Ajuntament apostem pels grups locals de música i estem per donar-los suport en tot el que necessiten, els convide a què ens conten els seus projectes”.
Els membres del grup musical La Raíz s’han mostrat satisfets per la repercussió mediàtica que està tenint el seu últim treball i pel suport que han rebut del consistori. Juan Zanfa, ha dit que “hem gravat el videoclip en tan sols 3 dies. Està fet per amics i entre amics. L’Ajuntament de Gandia i el Palau Ducal ens han donat totes les facilitats possibles. És un plaer presumir de ciutat, molta gent després de veure el vídeo ens ha preguntat on s’ha gravat”. En la mateixa línea s’ha expressat Josep López:L’experiència ha sigut molt divertida i ha valgut la pena. Per a nosaltres treballar en un edifici com el Palau ha sigut espectacular, volem agrair com ens han rebut i tota l’ajuda que ens han donat”.
‘Rueda la corona’ és una cançó satírica sobre la monarquia i les diferències entre les classes socials. Les lletres de La Raíz tenen un marcat compromís social que composen des d’un punt de vista romàntic de la vida. Aquest grup de música es va crear l’any 2003 i des d’eixe moment ja han aconseguit publicar 6 discos. El grup no ha parat de créixer i evolucionar en l’aspecte musical,  fan un rock mestís amb pinzellades de reggae i ska.

El grup La Raíz presentarà el seu nou disc ‘Entre Poetas y Presos’ aquest més de març. En abril arrancarà la gira amb les següents actuacions

 

09/04/2016 –  Valencia, Camp de Fútbol Sporting Benimaclet

15/04/2016 –  Madrid, Sala Penelòpe (Entrades esgotades)

16/04/2016 – Madrid, Sala Penelòpe (Entrades esgotades)

17/04/2016 – Madrid, Sala Penelòpe (Entrades esgotades)

21/04/2016 – Barcelona, Sala Apolo (Entrades esgotades)

22/04/2016 – Barcelona, Sala Apolo

28, 29 y 30 d’Abril de 2016 – Festival Viñarock Villarrobledo (Albacete)

10/06/2016 – Berlin, Sala Clash

11/06/2016 – Londres, Sala Scala

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *