MostraCarrer Dénia, una ruta de compres amb molt art

Deu comerços de la zona París-Pedrera exposaran intervencions plàstiques en els seus aparadors durant el mes d’agost.

La Regidoria de Comerç ha dissenyat una nova activitat de dinamització per als comerços de Dénia, MostraCarrer, en la que l’art s’unix al comerç per a generar un circuit de compres amb un atractiu afegit. MostraCarrer es desenrotllarà de l’1 al 31 d’agost en la zona de París-Pedrera, segons ha explicat la regidora de Comerç, Eva Ronda, “cumpliendo així el meu objectiu de diversificar les activitats i dinamitzar altres zones comercials de la ciudad”.

“Durant tot el mes, els comerços que s’han sumat a la iniciativa mostraran en els seus aparadors intervencions plàstiques realitzades per alumnat de l’Escola de Plàstica Experimental Antonio Vives de Gata. Participen en esta primera edició de MostraCarrer els establiments Espai Visual (passeig Saladar, 13) , que exposarà la creació Escales de Colors, de María Muñoz; Adn Ink (Patrici Ferrándiz, 2) , on es podrà veure la instal·lació Somnis IX de Mª José Cholbi; Plateria Karmen (Sagunt, 10) , amb l’obra Pellus Mater d’Alicia Ripoll; Llibreria Públics (Patrici Ferrándiz, 16) , que exhibirà Ideari, d’Isabel de Piero; Papereria Delta (Patrici Ferrándiz, 32) , amb la instal·lació Llavoretes per a Neus IX de Mari Marí; Òptica Agos (avinguda Montgó, 15) , amb l’obra Polònia VII de Manuela Paszkowsky; Dolç Bebé (carrer Sagunt, 7) , que exhibirà Dolça Mirada, de Joan Roselló; Pica Pica (plaça Arxiduc Carles, 10) , amb l’obra Temps i Temps d’Isabel Soler; Impressionar carrer Pedreguer, 8) , amb Sensacions, de Fina Gilabert i Subministraments elèctrics González (avinguda Montgó, 14) , que exposarà Notes de Silenci, de María Casado.

La Regidoria de Comerç ha organitzat una festa d’inauguració de MostraCarrer el 4 d’agost, a partir de les 19 hores. En els carrers on s’ubiquen els comerços participants el públic podrà disfrutar d’activitats artístiques amb la participació de grafiteros, un ballarí de break, un caricaturista ràpid, un maquillador de tatuatges i un artista de papiroflèxia. Eva Ronda ha invitat a la participació en el MostraCarrer i confia en que l’activitat “tinga una continuïtat i siga profitosa per als comerços”.

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *