Nova cita amb el Mercat de la Terra de la Xara de dissabte 12 de març!

El Mercat de la Terra de la Xara obrirà de nou el dissabte 12 de març, com cada segon i quart dissabte de mes, en horari de 9,30 a 14,30h a la Plaça del Cinema de la Xara. El Mercat està organitzat per l’Associació per la Terra de la Xara amb Sembra Xarxa agroecològica i la col-laboració de l’Ajuntament de la Xara.

Al Mercat es podran trobar des de les 9,30h parades de producte local, natural i artesanal. També parades amb col-lectius locals i comarcals. A més, hi haurà les següents activitats, obertes a tot el món, d’entrada lliure, i sense inscripció previa:

A les 11,30h L’ofici de picapedrer; mostra d’eines, imatges i xerrada amb Antonio Palones, al Taller de la memòria amb l’Associació Morxama

A les 12h Degustació de sobrada artesana amb mona, amb Ca Paquitina, d’Ondara 

A les 12,30h Taller artesa: ‘Fem la mona de pasqua!’ amb el Forn Tochena

I tot el matí: Taller de Voluntariat amb Creu Roja Denia.

I la tasqueta del Mercat amb productes locals a preus populars

 

Els Mercats de proximitat, els Mercats de la Terra de la Marina Alta disposen d’un canal curt de comercialització del producte local sense intermediaris/es, promouen el consum de productes locals, fomenten l’economia dels pobles i mantenen vives les tradicions agrícoles, artesanes i culturals de la comarca. 

Més informació:

mercatdelaxara@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *