Presentació de la novel·la “No mataràs” de Víctor G. Labrado a Ondara

Dissabte 7 de maig, es presentarà al Trinquet d’Ondara la novel·la “No mataràs” de Víctor G. Labrado, obra guanyadora de l’última edició del Premi Enric Valor de la Diputació d’Alacant. Introduirà l’acte Vicent Romans Noguera

Professor de Secundària i filòleg, Víctor Labrado és natural de Sueca. En “No mataràs”, llibre editat en Bromera, narra la història de Pep el Carinyo, un veí de Rafelcofer que durant la Guerra Civil espanyola es veu obligat a agafar les armes i anar-se’n a viure a la muntanya.

Víctor Labrado és un autor amb una llarga trajectòria i amb una producció molt variada que inclou novel·les de no ficció com La mestra, La guerra de quatre i Quan anàvem a l’estraperlo. És autor també de llibres infantils i juvenils com Cròniques d’un rei i de recreacions de la narrativa oral com Llegendes valencianes.

Ha publicat també obres de filologia com El segle valencià,que va obtindre el Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta, i Tirant, l´heroi fràgil. A més, ha publicat Enric Morera. Política per a un país i és coautor de Jaume I, el naixement d´un poble: una biografia il·lustrada.
9788490265451_04_g

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *