Presentació del llibre “La muntanya blava, crònica del visir Al-Azraq” de Just I. Sellés a Xàbia

El dimecres 11 de maig a les 19:30h l’escriptor Just Sellés presentarà en xàbia al Museu Arqueològic la seva obra “La muntanya blava, crònica del visir Al-Azraq”.

Sinopsi

A mitjan segle XIII, les valls més septentrionals de la muntanya alacantina eren un vesper, una illa de Islam envoltada per un embravit mar de cristianisme. Els feudals anhelaven sotmetre-la, però La Muntanya era un castell de roca, alt i fort, i resistia. Van ser anys de pactes trencats, de fortaleses preses i lliurades per la força, de treves, emboscades i escaramusses entre les hosts de Jaume I d’Aragó i els partidaris del visir al-Azraq, el Blau.

Just Sellés

Just I. Sellés (Beniarrés, 1969) és enginyer d’obres públiques i màster en enginyeria marítima, professió que compagina amb la fotografia de paisatge i l’escriptura. El 2008 va escriure El plor del pit-roig, la seva primera obra, amb la qual es va proclamar finalista del premi Azorín de novel·la en la seva edició de 2009. Des de llavors ha treballat infatigable en un projecte literari ambiciós alhora que apassionant: La Muntanya Blava. Crònica del visir al-Azraq, la seva primera incursió en la novel·la històrica. Actualment treballa en l’adaptació literària d’una llegenda del segle XIII on la història, l’èpica i el mite caminaran de la mà.
portada-castella_montana_azul

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *