Presenten a Dénia la campanya 100 Castells de la Costa Blanca

La campanya 100 Castells de la Costa Blanca. 5 rutes per la història d’Alacant s’ha presentat aquest matí en La Sala del Castell de Dénia, amb l’assistència del president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, el diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, i alcaldes i regidors de les poblacions que conformen el projecte impulsat pel Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca.

La campanya parteix d’un informe encarregat a l’Institut de Recerques Turístiques de la Universitat d’Alacant amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme, posar en valor el patrimoni, la història i la cultura de la província i reforçar la marca Patronat de la Costa Blanca.

Del total de les 230 edificacions defensives que registra la província d’Alacant, la campanya ha seleccionat 100, agrupades en cinc rutes, que recorren un total de 60 municipis alacantins. Les rutes del programa són: Castells del Vinalopó, Castells de la Clau del Regne, Castells de Tudmir, Castells de la Muntanya i Castells de la frontera de la por, en la qual s’inclou el castell de Dénia i les seues muralles, la Torre del Gerro i la Torre del Palmar o de l’Almadrava.

La guia explicativa de les rutes ofereix, a més, informació d’interès per al visitant com els parcs naturals de cada zona, els seus recursos turístics, l’oferta gastronòmica, els productes típics, les festes i, si escau, les platges més destacades de cada localitat.20160314_Presentacion_campaña_100_castillos_Costa_Blanca_02

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *