Projecció del documental “Chicas nuevas 24 horas” i xarrada sobre la prostitució de la seua directora, Mabel Lozano, i Irene Ballester

El proper dimecres 3 de març presentarem a l’Espai Cultural de Pedreguer  a les 20:00h, el documental nominat als Goya 2016 “Chicas nuevas 24 horas”. Amb tal motiu tenim el plaer de contar amb la participació Mabel Lozano, actriu i directora del documental, que al costat de Irene Ballester, Doctora en Història de l’Art i Professora de la Universitat de València, donaran a conèixer aquesta xacra tan pròxima a nosaltres que és el tràfic de persones i la prostitució.

Aquest acte forma part la campanya STOP A LA VIOLÈNCIA DE GENERI , TRENCA EL TEU SILENCI promoguda per la Comissió d’Igualtat de l’Ajuntament de Pedreguer.

Entrada solidària de 2€ , tots els ingressos un cop atesos les despeses de l’acte aniran destinats a associacions d’ajuda a víctimes de violència de gènere.  L’entrada serà gratuïta per als estudiants, majors de 14 anys (necessari mostrar el carnet d’estudiant).

Organitza: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Col·laboren: Femme Força, Ajuntament de Pedreguer, Comissió d’Igualtat de l’ajuntament de Pedreguer i Xarxa de dones de la Marina Alta.

Chicas Nuevas 24 Horas

Mabel Lozano

Mabel Lozano té una llarga trajectòria com a amodel , actriu i directora de documentals. Porta una dècada escrivint i dirigint documentals, anuncis i curts de cort social centrats en la dona, creacions de projecció internacional i amb nombrosos premis.

La maternitat, el càncer, la mutilació genital femenina, el maltractament i, sobretot, la tracta d’éssers humans han sigut alguns dels temes que ha tractat en les seues pel·lícules.

Irene Ballester

Irene Ballester, col·laboradora de Feminicidio.net i coordina del curs Combativitat i Resistència: art i feminisme a Amèrica Llatina, naix a Pedreguer en 1979. També és integrant del col·lectiu Femme Força de Pedreguer. És Doctora en Història de l’Art per la Universitat de València i Màster Universitari en Recerca Aplicada en Estudis Feministes, de Gènere i Ciutadania per la Universitat Jaume I de Castelló.

“Chicas nuevas 24 horas”

Chicas Nuevas 24 HorasDirectora: Mabel Lozano

Espanya, 2015, 70 min.

Documental, prostitucióGuió: Mabel Lozano, Alicia Luna, Susana Fernández

Este documental ens mostra pas a pas com muntar un negoci que mou 32 mil milions de dòlars a l’any. Un negoci en el qual tot són guanys, doncs el cos d’una dona, si és jove i es cuida, pot arribar a vendre’s en múltiples ocasions durant el mateix dia, fins i tot contra la seua voluntat. Vols aprendre aquest negoci? Vols formar part d’ell? O únicament vols mirar?. Chicas nuevas 24 horas no és un documental únic per barrejar el fals documental amb la recerca a través de cinc països, sinó per col·locar el punt de vista en la mirada perversa del gran negoci que significa l’esclavitud sexual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *