Sergi Contrí inicia a Dénia la gira de presentació del nou disc “Un dia de febrer “

El treball convida a recórrer els paisatges físics i emocionals del context vital l’autor, íntimament lligats a Dénia i la Marina Alta.

El cantautor denier Sergi Contrí ja té enllestit el seu últim disc Un dia de febrer, que es llançarà el 22 de setembre en plataformes digitals i botigues. Un treball en què col·labora l’Ajuntament de Dénia i que “anava a ser un recopilatori amb algun tema nou i, finalment, ha estat un disc nou amb algunes versions de temes anteriors, com Vides Noves o Quan mirant-te”.

Sergi Contrí ha parlat hui a Dénia d’este nou treball acompanyat pel regidor de Cultura, Rafa Carrió.

Els paisatges físics i emocionals de l’autor lligats al pas del temps, a l’amor, a la terra i a la mar omplin els nous temes d’Un dia de febrer, que ja té primer senzill, Jesús Pobre, “un tema que conta la historia dels viatges que feia de menut a Jesús Pobre, amb la família, sempre amb música de fons, la música de Lluís el Sifoner, Remigi Palmero o Paco Muñoz”.

La música d’este disc, ha dit el compositor, “és una eina per a defensar l’ànima de Dénia i la comarca i per això parle d’indrets que encara conserven l’essència, com Jesús Pobre, d’oficis que cal preservar i recordar, com la història de pescadors del tema La llum del far, o de l’últim cinema que va haver a Dénia (Pena i reixa), una ciutat tan lligada al cinema i que en l’actualitat no en té cap”.

En este sentit, Rafa Carrió ha comentat que des de la primera escolta d’Un dia de febrer “respires Dénia i la Marina Alta”. En opinió del regidor de Cultura, Sergi Contrí ha aconseguit “un fragment sonor de la vida com a poble i com a comarca, defensant la seua identitat”.

El disc ha estat enregistrat per Albert Bertomeu a Estelstudi, en Alberic. El disseny gràfic és de Pere Amoròs i les fotografies i direcció del videoclip del senzill Jesús Pobre són obra de Xepo WS.

La gira de presentació d’Un dia de febrer començarà a Dénia, en un concert que tindrà lloc el proper 14 d’octubre, al Centre Social de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *