Sessió de Curtmetratges LGTBI al jardí de la Marquesa

Tindrà lloc demà divendres, a les 22 hores, dins els actes de la Gandia Pride, Orgull Gandia: “La festa de la diversitat”. L’entrada és gratuïta.

Gandia 7 de juliol de 2016.- El jardí de la Casa de Cultura Marquès de González de Quirós de Gandia acull demà divendres, 8 de juliol, a les 22h, una sessió de curtmetratges de temàtica LGTBI.
Una activitat emmarcada en la programació de la Gandia Pride, Orgull Gandia, que compta amb l’estreta col·laboració de Cortoons Gandia-Festival Internacional de Curtmetratges d’Animació i del departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia.

Es projectaran els sis curtmetratges que, de moment, s’han presentat als Premis “Harvey Milk”, que organitza Independence Gai. I altres quatre curtmetratges d’animació, també de temàtica lgtbi, que aporta Cortoons Festival.
Els curtmetratges que opten als Premis “Harvey Milk” i que es projectaran demà dissabte són:
-Solitarios, de Rubén Montero
-Valiente, de Esperanza Mendieta
-La ballena más solitaria del mundo, Álvaro M. Dobaño
-Pero…, de Floren Abad
-Un cuento real, de Dan Muñoz y Paula Dallas
-La chica de la barra, de Eva Mollo y Javier Ortiz

A l’acte acudirà part de l’equip tècnic de dos dels curtmetratges que es projectaran, aprofitant la seua estrena a Gandia i ens parlaran del seu treball. Es tracta De Un cuento real, que va rodar algunes escenes en el Palau Ducal, i La chica de la barra.
L’entrada és lliure i gratuïta.

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *