Taller de bioconstrucció i degustació de mistela al Mercat de la Terra de La Xara el dissabte 27 de febrer

Parades agroecològiques i artesanals, l’actuació de Senior, taller de bioconstrucció, degustació de mistela amb la Cooperativa Sant Vicent de Teulada, intercanvi de llibres i joguets,… Tot al Mercat de la Terra de la Xara de dissabte 27 de febrer, la plaça del Cinema de la Xara.

El Mercat de la Terra de la Xara obrirà de nou el dissabte 27 de febrer, com cada segon i quart dissabte de mes, en horari de 9,30 a 14:30h a la plaça del Cinema de la Xara. El Mercat està organitzat per l’Associació per la Terra de la Xara amb Sembra Xarxa agroecològica i la col·laboració de l’Ajuntament de la Xara.

Xara27.02

Al Mercat es podran trobar des de les 9:30h parades de producte local, natural i artesanal. També parades amb col·lectius locals i comarcals. A més, hi haurà les següents activitats, obertes a tot el món, d’entrada lliure, i sense inscripció prèvia:

 

A les 11:30h Taller de Bioconstrucció. Amb Natura Lliure aprendrem a fer estructures geodinàmiques amb canya

A les 12:30h Actuació musical de Senior (del grup Senior i el Cor Brutal)

Autors d’àlbums com ‘L´experiència gratificant’ (2009), ‘Gran’ (2011), ‘València, Califòrnia’ (2013), ‘El poder del voler’ (2014) i l’EP ‘Santo Parranto’ (2015). Rock d’arrel americà fet a València, amb referències com Will Oldham, Wilco, M. Ward, Dylan, Young..

A les 13,30h Degustació de mistela amb la Cooperativa Sant Vicent de Teulada. Cooperativa fundada a l’anys 40 del Segle XX, compta amb un centenar de sòcies productores de productes com el moscatell dolç, cava de moscatell o vi blanc sec de moscatell

I tot el matí: Racó d’intercanvi de llibres i joguets. Porta’t el que tingues a casa que no necessites. I la tasqueta del Mercat amb productes locals a preus populars

Els Mercats de proximitat, els Mercats de la Terra de la Marina Alta disposen d’un canal curt de comercialització del producte local sense intermediaris/es, promouen el consum de productes locals, fomenten l’economia dels pobles i mantenen vives les tradicions agrícoles, artesanes i culturals de la comarca.

 

Més informació: mercatdelaxara@gmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *