Torneig Individual d’ Aficionats d’ Escala i Corda Benissa 2016

El divendres 8 de juliol dissabte 9 de juliol es van disputar les finals, en totes les categories del Torneig Individual d’ Aficionats d’ Escala i Corda Benissa 2016.

Aquest torneig es divideix en quatre categories. En la categoria de Tercera, Ramiro va quedar campió seguit per Ausina en segona posició. En categoria de segona B, va guanyar Albert i va quedar en segona posició, Hugo. En la categoria de segona A, va guanyar Borja, i en segona, Álvaro.

Després d’ aquesta partida, a les 19.00 h del dissabte, es va disputar la final de Primera categoria, en la qual s’ enfrontaven Maravilla contra Bernat. La partida es va iniciar amb un domini de Bernat, en el qual més enllà dels primers 3 jocs que van ser disputats, va anar ampliant el seu avantatge fins a posar-se a un joc de la victòria, en el que semblava que anava a ser una partida ràpida i amb poques emocions. El jugador de Benissa es va prendre un respir abans d’ intentar derrotar al seu oponent, però els dos jocs que va guanyar Maravilla, el van impulsar en el joc, i a partir d’ ací es van poder veure els millors jocs, en els quals l’ emoció anava en augment, ja que el marcador anava igualant-se. Tant que es va arribar a l’ últim joc empatats a 55, i amb la circumstància que Maravilla jugava en el dau, i les seues opcions de victòria resultaven clares, atés que el seu joc va guanyar en intensitat i convenciment. En l’ últim joc Bernat va resistir les envestides de Meravella, i finalment va poder guanyar, brindant els jugadors una magnífica partida als afeccionats que allí es van congregar.

Màxim nivell de pilota valenciana en la modalitat d’ afeccionats. A continuació, es va procedir al lliurament dels trofeus en els quals va prendre part l’ alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló. El torneig va comptar amb la col·laboració de les empreses Germans Feliu i Onion and Back.

 

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *