TROBADA DE CULTURA POPULAR AL MERCAT DE LA TERRA DE LA XARA DE 23 DE JULIOL!

Parades amb producte local agroecològic i artesa, concurs de rebosteria local, ball en viu, visita al riurau, taller amb Creu Roja Dénia.

Pròxim Mercat de la Terra de la Xara: dissabte, 23 de juliol, des de les 18h, a la Plaça del cinema de la Xara

El Mercat de la Terra de la Xara obrirà de nou el pròxim dissabte, 23 de juliol, com cada quart dissabte de mes, en horari de 18 a 22,30h, a la renovada Plaça del cinema, situada a l’Avinguda de l’oest, de la Xara. El Mercat està organitzat per l’Associació per la Terra de la Xara amb Sembra Xarxa agroecològica i la col-laboració de l’Ajuntament de la Xara.

Al Mercat es podran trobar des de les 18h parades de producte local, natural i artesanal, també amb col-lectius locals i comarcals.

A més, hi haurà Trobada de Cultura popular, amb Concurs de rebosteria local, d’inscripció gratuïta abans del 22 de juliol, al Forn Tochena de la Xara, o al correu ‘mercatdelaxara@gmail.com’, indicant nom, cognoms i localitat.

Podrà participar tota persona no profesional de la gastronomia, es portarà el plat el mateix dia 23 de 18 a 19h al Mercat; hi haura tres premis, al millor gust, al més original i a la millor presentació, el Jurat resoldrà a les 20h, els premis seran un sopar per a dos persones gràcies al ‘Tapes i Vins’ de la Xara, un llibre de cuïna i un basquet de verdures locals. Tots/es les assistents podran degustar les elaboracions. S’aprofitaran les receptes per a començar a elaborar un receptari del mercat.

A més, hi haura les següents activitats, obertes a tot el món, d’entrada lliure, i sense inscripció previa:

A les 19h Visita als riuraus de la Xara

A les 20h Entrega de premis Concurs de rebosteria local i degustació de les elaboracions

A les 20,30h Ball swing en viu!

I també tota la vesprada animació infantil amb jocs populars, i el taller ‘Salut i medi ambient’ amb Creu Roja Dénia.

I la tasqueta del Mercat amb productes locals a preus populars

Els Mercats de proximitat, els Mercats de la Terra de la Marina Alta disposen d’un canal curt de comercialització del producte local sense intermediaris/es, promouen el consum de productes locals, fomenten l’economia dels pobles i mantenen vives les tradicions agrícoles, artesanes i culturals de la comarca.

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *