Trovam!Castelló 2016: Una fira musical diversa, oberta i participativa

Se presenta el cartell de la fira musical Trovam! que tindrà lloc a Castelló del 10 al 13 de novembre per a donar a conéixer les propostes musicals més interessants del moment i servir de dinamitzador professional del sector
• Carles Santos, Manel, Aspencat, Oques Grasses, Gener, Ona Nua, Rubén Pozo (Pereza), Holy Paul, Novembre Elèctric, Cafè de Fel, Tomàs de los Santos, Herba Negra, Xaluq, Inèrcia, Rondaballs i Júlia constitueixen algunes de les confirmacions d’un cartell que comptarà amb més de 40 actuacions musicals (presentacions de discos, novetats, showcases, etc)
• El certamen està coorganitzat entre l’Institut Valencià de Cultura (Generalitat Valenciana), l’Ajuntament de Castelló i l’associació VAM!
• El Trovam! compta amb la col·laboració del Proweekend en la programació dels showcases i les activitats professionals.

L’ajuntament de Castelló ha acollit aquest matí la presentació del Trovam! 2016, la Fira Valenciana de la música que se celebrarà del 10 al 13 de novembre en diferents espais culturals de la capital de La Plana.

La presentació ha comptat amb la participació de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, del director General de l’Institut Valencià de Cultura (Generalitat Valenciana), Abel Guarinos, de Silvia Martínez en representació de la Universitat Jaume I, del president de la Valencian Music Association (VAM!), Joan Gregori Maria, i de Iván Chabrera en representació del Pro-Weekend Festival.

La Fira Valenciana de la Música

L’edició 2016 del Trovam! ha sigut dissenyada amb la voluntat de sentar les bases que consoliden en els pròxims anys una fira musical de referència al País Valencià, un lloc de dinamització cultural, musical i professional.
Aquesta iniciativa surt d’una necessitat, després de molts anys sense una política cultural planificada per part de les administracions, i aspira a consolidar la nostra indústria musical. El Trovam! 2016 està plantejat com el moment inicial dʼun camí que altres territoris fa dècades que posaren en marxa, i pretén posar uns fonaments sòlids per a poder competir amb les propostes musicals i professionals dʼaltres llocs, donant a conéixer el dinamisme musical que caracteritzen a la societat valenciana.

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *