UN NOU CAP DE SETMANA PLE DE GENT I ACTIVITAT A LA CIUTAT

ELS SANFERMINS I EL CAMPIONAT NACIONAL DE PATINATGE TORNEN A OMPLIR ALCOI DE GENT.

Els Sanfermins de la filà Navarros, amb el suport de la Regidoria de Festes, van convertir els carrers del centre de la ciutat en un riu de gent des del dissabte al matí fins a ben entrada la nit. Més de 1500 persones van gaudir d’un encierro alcoià plé d’humor i amb fi solidari. La celebració del Campionat Nacional Juvenil de Patinatge al Polisportiu Francisco Laporta ha suposat també que el cap de setmana, Alcoi tornara a rebre a centenars de turistes entre els participants i les seues famílies. Igualment, Dissabte i diumenge, rutes turístiques i visites a la Sarga també van donar opcions d’oci als visitants.

Més de 1500 persones van abarrotar la ciutat el dissabte passat per a gaudir d’un “encierro alcoià”, ple de diversió, amb un fi solidari i de la mà de la filà Navarros per a celebrar la seua capitania.

Els Sanfermins alcoians a favor del càncer infantil, amb inflables, kits solidaris, molt humor i molta festa va ser tot un èxit tal i com explica el regidor de festes, Raül Llopis: «Cal felicitat a la filà Navarros per aquesta iniciativa, una de les activitats de més èxit sens dubte de “Viu l’Estiu”, esperem poder continuar amb aquesta gran idea en altres edicions per a donar opcions d’oci i diversió als alcoians i, fins i tot, fer-ho extensiu a gent de la província, institucionalitzant uns «sanfermins» que amb les característiques úniques dels carrers i façanes del centre de la nostra ciutat, té un escenari increïble».

D’altra banda, l’esport va tornar a portar centenars de persones a la nostra ciutat, prop de 200, entre els participants i les seues famílies, per celebrar el Campionat Nacional Juvenil de Patinatge a Alcoi.

La tasca municipal de dinamitzar la ciutat des de tots els àmbits: esportiu, cultural, comercial i turístic està donant els seus fruïts. Qualsevol activitat és un bon revulsiu per a nous al·licients al sector turístic i hostaler de la ciutat. Aquest any, amb els Sanfermins i els zombies, juliol tindrà dos esdeveniments de captació de visitants importants demostrant el gran dinamisme de la ciutat, també a l’estiu.

 

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *