Una nova edició del Barsellarock-fest

Arriba l’estiu carregat de festivals i la Marina Alta no es queda arrere , practicament tots els caps de setmana hi ha un concert o festival.
Hui ens toca parlar d’un festival que porta fent-se durant 5 edicions i que practicament ja esta assentat i és un dels referents del mes d’agost a la Marina.

Barsellarock-fest El Râfol d’Almúnia població de poc mes de 700 habitants situat en la vall de la Rectoria en la falda del  Gegant de Pedra.

Han passat grups com la Gossa Sorda ,Aspencat, Orxata Sound System, Meteor Santgatxo ,Smoking Souls ,Tardor etc..

El nou equip de govern continua apostant per incloure dins de  la setmana de festes un festival de música en valencià per als jóvens i menys jóvens que seguixen a estos grups que a poc a poc s’esta veient com es normalitza  el panorama musical valencià.
Enguany ens presenten un cartell molt variat quant a estils musicals la cita serà el 19 d’Agost en el Poliesportiu Municipal a partir de les 23:30h i l’entrada és lliure.

IMG-20160703-WA0006

PUPIL.LES DILATIVES 
Pupil·les Dilatives son un grup de dos veus femenines i un discjòquei provenen de diversos punts del país
Natàlia (la Marina Alta) Mireia (la Ribera) i Joan DJ-Rule (Horta Nord ) .Grup feminista amb fusió de reggae,ska,drum & bass i reggaeton.

FB_IMG_1467638700501

 

VADEBO
En els seus dos anys curts d’existència els de València ja han aconseguit sumar al seu currículum més de 100 concerts i tancar fites tan importants com el Viñarock 2016. La bona rebuda de la banda troba sentit en la seua fusió mestissa on es barregen estils com ara el reagge, ska, punk, hip hop, etc., descarregats amb una actitut festiva inqüestionable.

FB_IMG_1467638655566

EL SON DE LA CHAMA

Després d’una llarga llista de concerts pels escenaris de tot l’estat, i de donar a conèixer durant més de dos anys el seu primer disc “Consciència” Els de Tarragona treuen a la llum el seu segon disc d’estudi: “SOM” ( Kasba Music 2016) Amb un so més madur i consistent, la banda repassa diferents paisatges emocionals i socials, sempre des d’un punt de vista inconformista però positiu, que es veu clarament reflectit en la seva música. És per això, que han volgut cuidar fins l’últim detall la sonoritat i qualitat d’un so autèntic, definint les sensacions que volien mostrar en cada moment, i treballant per aconseguir tenir cura de la composició d’aquests diferents paisatges. Per aconseguir-ho s’han desplaçat fins RPM Estudis (València), on han aconseguit esprémer l’essència de cada un dels temes.

FB_IMG_1467638612434

AUXILI

La veu d’Auxili ha corregut com la pólvora i aquest joveníssim grup apunta un futur prometedor. Acaben de traure el seu nou treball instants cremats.El directe dels d’Ontinyent és tot un espectacle.

donem-la-cara-640x360

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *