V Travessia Nadant “La Milla Verda”

La regidoria d’ Esports de l’ Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb el Club Nàutic Les Bassetes, CEMA, Club de Natació Benissa i Somesport, organitzen la V Travessia nadant “La Milla Verda” que se celebrarà el dissabte 9 de juliol.

La travessia començarà a les 9.30 hores del matí a la platja de la Fustera i es recorreran 1.500 m, a favor del corrent, fins a arribar a les Bassetes, amb la possibilitat de tornar a la Fustera pel Passeig Ecològic.

Durant el trajecte, que tindrà una durada aproximada de 30-40 minuts, els nadadors estaran vigilats i assistits per la Creu Roja, Guàrdia Civil i Policia Local i els voluntaris del club de natació que faran el recorregut amb caiacs, llanxes, etc. A més, la ruta estarà senyalitzada, com el passat any amb globus d’ heli, perquè no hi haja cap incident i que els nadadors seguisquen el traçat correctament.

Una vegada finalitzada la travessia, es premiarà els guanyadors mitjançant un lliurament de trofeus, segons les categories (Juvenil, Sub 23, Sènior, Màster I, Màster II, Màster III i Màster Plus).

Les inscripcions han de realitzar-se a través de www.somesport.com i l’ edat mínima per a participar és la de 16 anys i el preu de la inscripció és de 14 euros. Cal recordar que aquesta prova forma part del Circuit d’ Aigües Obertes de la Marina Alta, organitzat pel CEMA, en el qual participen Benissa, Els Poblets, Teulada-Moraira, el Poble Nou de Benitatxell, Dénia i Xàbia.

image

Més informació sobre la travessia en:
http://www.somesport.com/millaverde/index.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *