V Trobada d’“Art a la Mar” al Passeig Ecològic de Benissa

La regidoria de Cultura amb la col·laboració de l’Associació Art Performance engega la “V Trobada d’Art a la Mar”, el dia 18 de setembre, a la platja de la Fustera, una jornada de pintura ràpida a l’aire lliure.

La jornada començarà a les 9.00 h del matí amb una recepció, a l’Aula de la Mar dels artistes i finalitzarà a les 14.00 h amb el lliurament de diplomes als participants. La regidoria de Cultura col·locarà panells (tauler marí d’1,20 x 61 cm) sobre els quals es realitzaran les obres. Aquests panells estaran situats al Passeig Ecològic.

Una vegada finalitzen les seues obres, aquestes quedaran exposades al Passeig Ecològic fins al 30 d’octubre. Els pintors que vulguen recuperar els seus treballs quan acabe l’exposició, podran arreplegar-los del 7 a l’11 de novembre a l’Aula de la Mar.

La tècnica i el tema de les pintures són lliures, encara que els participants hauran de tenir en compte que les obres estaran exposades en l’exterior.

Les inscripcions hauran de realitzar-se abans del dijous 15 de setembre telefonant al Centre Cultural al núm. 96 573 13 13 (de 9 a 14 hores), o per correu electrònic a cultura@ajbenissa.es .

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *