Va de bo per a la final de la lliga de Raspall Diputació de València

La seu de la Diputació de València va acollit en el matí d’ahir la presentació de la final de la XXIII Lliga de Raspall, el campionat professional per equips més important d’esta modalitat de la pilota valenciana.

L’acte ha estat presidit per la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, que ha estat acompanyada pel director general de l’Esport, Josep Miquel Moya. També han participat en l’acte el president de la Federació de Pilota, Daniel Sanjuán, el directiu de Val Net, Alfredo Hernando i els sis pilotaris finalistes.

García i Moya han destacat el compromís de les institucions públiques a les quals representen amb l’esport dels valencians i s’han compromès a seguir treballant per a la seua consolidació tant en l’àmbit professional com l’aficionat.

Quant als protagonistes de la final, la majoria s’han mostrat favorables al canvi d’esta edició de jugar pel títol amb la fórmula del millor a tres partides per resultar més justa. “Et permet recuperar-te d’un mal dia”. Ricard ha sigut l’únic a assenyalar que prefereix “l’encant d’una sola partida encara que entenc que pot ser més just jugar a tres i que agrade més al públic”.

Quant als pronòstics, Ricard, Sanchis i Roberto han concedit la condició de favorits a Ian, Moro i Miravalles per la seua excel•lent trajectòria ja que segueixen invictes. Però els tres han assenyalat que el seu equip ha anat de menys a més i arriba en el seu millor moment.

En l’equip rival no han pogut més que acceptar el favoritisme però Miravalles ha recordat que en l’única final que ha jugat també era clar favorit i va acabar perdent. Per tant, cap dels tres afrontarà la final creient-se superior.

La primera partida de la final es jugarà dissabte que ve en el trinquet de Bellreguard. La segona tindrà lloc el diumenge 24 en el trinquet d’Oliva, que repetiria com a escenari en cas de ser necessari el desempat. La tercera confrontació es jugaria l’1 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *