Vicente Ivars Crespo és el guanyador del concurs de disseny del logotip de la seu de la Universitat d’Alacant a Dénia

El delineant i dissenyador gràfic Vicente Ivars Crespo ha sigut triat guanyador del concurs convocat per la Universitat d’Alacant per a la creació del disseny del logotip que identificarà i distingirà la seua seu universitària de Dénia. El treball d’Ivars Crespo porta per títol Línies bàsiques i en ell predomina la silueta d’un dels símbols de la ciutat de Dénia, el castell.

El jurat encarregat de triar el guanyador d’este concurs ha estat compost per Eva Valero Juan, directora del Secretariat de Seus Universitàries de la Universitat d’Alacant, Pascual Garrido, coordinador acadèmic de la Seu Universitària de Dénia, Rafa Carrió, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Dénia i Rafael Mora Catalá, tècnic del Gabinet d’Imatge i Comunicació Gràfica de la UA.

Vicente Ivars Crespo rebrà el seu premi, dotat amb 450 euros, el dia de la inauguració de la seu de Dénia. Cal recordar que les bases del concurs es van publicar en el Butlletí Oficial de la Universitat d’Alacant el 22 d’abril. Es tractava d’una convocatòria oberta a qualsevol persona major de 18 anys de qualsevol nacionalitat i país de residència. Els dissenys havien de ser originals i inèdits, de tècnica lliure sempre que fóra possible la seua reproducció en cuatricomía, i incloure obligatòriament el text ‘Seu Universitària de Dénia’. Així mateix, les bases exposaven que es valoraria positivament “que el disseny continga referències a la identitat local i al patrimoni municipal”.

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *