1.000 escolars participen en la campanya d’animació lectora ‘La veu de l’òpera’ en homenatge al tenor Cortis

La campanya va dirigida a l’alumnat de 5é i 6é de Primària de totes les escoles de Dénia, la Xara i Jesús Pobre i es desenvoluparà entre el 17 d’octubre i el 4 de novembre en la sala d’actes de la Casa de Cultura.

Es tracta d’una activitat al voltant del món de l’òpera (què és, el protocol que té, etc.) i com a fons, està present la figura del tenor Cortis i algunes de les òperes que va representar. Una experiència didàctica, conduïda per Juli Garcia, de Globus Teatre, on a través del joc i de la mímica, els escolars descobreixen personatges, ciutats i altres detalls relacionats amb el tenor denier.

Vora mil alumnes gaudiran estes setmanes de La veu de l’òpera, que està agradant molt tant als xiquets i xiquetes com al professorat que ja hi han assistit.
Per a completar l’experiència, els participants tenen ocasió d’aprofitar la visita a la Casa de Cultura per a veure també l’exposició didàctica sobra la vida i obra del tenor Cortis, que està instal·lada a la planta baixa de l’edifici i romandrà oberta fins al 12 de noviembre.

Els somnis del Quixot

D’altra banda, la Biblioteca Municipal ha col·laborat també en la programació de l’Any Cervantes a Dénia i ha organitzat, en coordinació amb la Regidoria de Joventut, l’activitat Els somnis del Quixot.

Dirigida a un públic familiar, tindrà lloc el diumenge 23 d’octubre, d’11 a 14 hores, en l’esplanada de Cervantes. Contacontes –El artesano de los cuentos i Cervantes cuenta-, tallers de circ i unes altres sorpreses s’han preparat per a gaudir d’un matí recordant la figura i obres de Cervantes.

img_2656

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *