Benipeixcar acull aquest dissabte la III Edició de la Dansà Plana

El regidor delegat de Cultura i president de la Junta de Districte de Benipeixcar, Joan Muñoz, ha presentat aquest matí la “III Dansà Plana de Benipeixcar” que tindrà lloc el pròxim 15 d’octubre. La iniciativa ha estat organitzada pel Grup de Danses Rebombori Gandia i compta amb la participació de l’Ajuntament.

Joan Muñoz s’ha mostrat satisfet per la tercera edició de la iniciativa. “És una forma més d’acostar la Cultura i de dinamitzar la barriada. Ho fan a Benipeixcar perquè en els locals que disposem al barri realitzen les seues trobades i és la seua manera d’agrair al barri la cessió de l’espai. És una trobada on participen pràcticament tots els grups de danses de Gandia”.

Per la seua banda Concha Boscà, membre de l’Associació Cultural ha destacat que “fa tres anys vam començar amb la iniciativa i a poc a poc anem aconseguint que participen més persones. Aquest any tenim confirmada la participació de grups de Daimús, Xeraco, Xeresa, Bellreguard, Oliva, Beniarjó, a més de diferents grups de Gandia. Ens queda per confirmar si vénen les agrupacions d’Almussafes, Tavernes, Muro d’Alcoi i algun més. Esperem la participació de més de 50 persones”.

Finalment, el regidor ha recordat que l’activitat s’iniciarà a les 19 hores a la plaça Doctor Ferran.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *