Campanya de Nadal dels comerços de Benissa

Amb motiu de les pròximes festes Nadalenques, l’Associació de Comerciants de Benissa en col·laboració amb la Regidoria d’Ocupació, Foment i Promoció Econòmica, a través d’Afic i Creama, ha organitzat la Campanya de Nadal Benissa 2016 sota el lema “La il·lusió del Nadal arriba a Benissa”.

Segons ha explicat el vicepresident dels comerciants, Lucas Vicente, qui ha estat acompanyat per l’alcalde, Juan Bautista Roselló, entraran en el sorteig les persones que compren en les empreses afiliades a l’Associació per import igual o superior a 50 euros que es poden anar acumulant a través de diferents compres, fins al 3 de gener de 2017. Els tiquets d’aquestes compres es dipositaran en un sobre al costat de les dades personals en unes urnes habilitades a aquest efecte en comerços del casc urbà i polígon industrial.

El sorteig es realitzarà el dilluns 4 de gener i es trauran 16 premiats, un d’ells guanyarà 1.000 euros, 5 persones obtindran 100 euros i les 10 restants, seran premiades amb 50 euros, imports que podran gastar en els comerços associats. Les compres hauran de realitzar-se els dies 4 i 5 de gener en les empreses associades a l’ACEB.

A més, durant les festes nadalenques, està previst que els carrers comercials tinguen una decoració especial i que l’encès de llums tinga lloc dilluns que ve 5 de desembre.

Juan Bautista Roselló, alcalde de Benissa, ha remarcat l’esforç i dedicació que cada any demostra l’Associació de Comerciants i ha recordat que aquest tipus de campanyes són un al·licient més perquè la gent compre en els comerços locals.

img_3132

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *