CantaJuego presenta el seu nou espectacle “Visca el meu planeta” el 22 d’octubre en l’Auditori Teulada-Moraira

El famós grup infantil CantaJuego presentarà dissabte que ve, 22 d’octubre, en el Auditori Teulada Moraira el seu nou espectacle “Visqui el meu planeta”, una apassionant història amb noves cançons, coreografia, vestuari, personatges i molt humor.
Aquesta actuació, emmarcada dins de la marca pròpia Petit Auditori A +A (Animació i Aprenentatge), es representaran en doble sessió a les 16:30 i 19:00 hr.
Els CantaJuego s’enfronten a la difícil tasca de reviure un poble abandonat respectant el medi ambient i l’entorn natural, on la solidaritat, el treball en equip i el respecte seran eix i moralitat d’aquesta entretinguda història que no deixarà a ningú indiferent.
Per a això, comptaran amb l’ajuda dels seus amics de sempre i amb nous personatges que aportaran humor i alegria.
Un nou espectacle que el públic gaudirà amb les seves noves melodies, que a més, d’entretenir, proposaran sumar-se a la tasca de cuidar i comprendre el nostre planeta i els seus meravellosos recursos naturals.
Les entrades es poden adquirir a través de Instant Tiquet, taquilla Auditori, Ajuntament de Teulada i Espai La Senieta Moraira.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *