Comença la temprada de passejades familiars amb una ruta per la Marjal de Pego-Oliva

img_2697El cicle DESCOBREIX LA NOSTRA COMARCA 2016-2017 comença la nova temporada de passejades familiars guiades per rutes sense massa dificultats, aquest diumenge 16 d’octubre, amb una ruta circular al voltant de la Marjal de Pego-Oliva.
A les 8.30 h s’eixirà des de l’aparcament del Col·legi Públic Manuel Bru de Benissa en cotxes particulars. Les persones interessades en eixir des de Pego, esperaran al grup de Benissa cap a les 9.25 h a l’Oficina de Turisme de la localitat (carretera de Dénia, s/n, cantó del c/ Sant Rafael).

Aquest recorregut de dificultat mitjana, estarà guiat per Miguel Angel Soliveres, del Grup de Muntanya Margalló. La distància és de 8.50 km, la duració aproximada és de 3 hores i mitja i el desnivell de pujada és de 70 m.

Les persones interessades a participar han d’inscriure’s obligatòriament a AVIVA Agència de Promoció del Valencià, al tel. 965 731 313 o per correu electrònic a l’adreça normalitzacio@ajbenissa.es abans de les 12 h del divendres 14 d’octubre. Per a l’assegurança d’accidents que es fa als participants, es necessita que faciliten en el moment de la inscripció el nom complet, el núm. de DNI i el núm. d’un mòbil de contacte de totes les persones que vulguen participar, inclosos els menors.

Cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que si els participants porten el gos, que vaja nugat.

Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria el mateix dia. Aquest cicle d’excursions està organitzat pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa. La pròxima passejada es realitzarà el diumenge 13 de novembre de 2016.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *