Concert de jazz Randy Greer and The Cole Diggers.

Concert de jazz

RANDY GREER AND THE COLE DIGGERS

El divendres dia 7 d’abril, a les 21 hores, a l’auditori del Centre Social de Dénia, situat al carrer Calderón nº 4, actuarà el cantant de jazz Randy Greer i la seva banda The Col·le Diggers.

Les entrades es poden adquirir, a un preu únic de 10 euros, aquest mateix dia, en la taquilla del Centre Social, des d’una hora i mitja abans que comenci el concert, és a dir, a partir de les 19.30 hores.

El cantant nord-americà Randy Greer és, sens dubte, un dels cantants masculins de jazz més sòlids de l’escena internacional. Dotat d’una veu excepcional, és considerat un dels pocs hereus de l’estil vocal del inimitable Nat King Col·le, que Greer reconeix com la seva màxima influència al costat de Cab Calloway, Billy Eckstine i uns altres.

En aquesta ocasió, Randy Greer, al costat del seu grup The Col·le Diggers, ens farà gaudir d’un concert en el qual exploraran el llegat musical de Nat King Col·le, però dotant-ho d’una personalitat pròpia en la qual destaquen la puresa de la seva veu, la seva extraordinària afinación i el seu sofisticat sentit del ritme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *