Constitució del comité de direcció del projecte Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia

L’alcalde, Vicent Grimalt, ha presidit aquest migdia la constitució del comité de direcció del projecte Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO. L’objectiu d’aquest òrgan és establir el Pla d’Acció de Ciutat Creativa així com les seues línies estratègiques.

Integren el comitè, al costat de l’alcalde, la presidenta de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA), Cristina Sellés; la presidenta del Cercle Empresarial de la Marina Alta (CEDMA), Sonja Dietz; els regidors de Serveis Econòmics, Paco Roselló, de Relacions Internacionals, Óscar Mengual, i de Medi ambient, Josep Crespo; la regidora de GD-CU Pepa Font; el director de l’Oficina d’Innovació i Creativitat, Floren Terrades; el director del CdT de Dénia, Pepe Vidal; el cap del Gabinet d’Alcaldia, Juanmi Rafet; la cap del departament municipal de Turisme, Pepa Cardona i Evarist Miralles, formador del CdT.

El comitè té previst reunir-se una vegada al mes i, entre les seues comeses, es troba l’assessorament, consulta i avaluació del projecte Ciutat Creativa de la Gastronomia.

En aquesta primera reunió, s’ha adonat de les activitats desenvolupades per l’Oficina d’Innovació i Creativitat en el desenvolupament del Pla d’Acció “Dénia&Maria Malta Tasting Life”.

img_3129

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *