De nou, el famós grup infantil “CantaJuego”va captivar la vesprada del dissabte al públic familiar i infantil en el Auditori Teulada -Moraira

De nou, el famós grup infantil *CantaJuego va captivar la vesprada del dissabte al públic familiar i infantil en el *Auditori Teulada *Moraira on van presentar el seu nou xou “Visca el meu planeta”, en el qual els artistes van fer vibrar als més xicotets amb les seues noves cançons, personatges, escenografia, coreografia, vestuari i música.
Els xiquets i xiquetes, acompanyats pels seus pares i mares, van gaudir en gran amb el nou espectacle, on el grup a través de cançons i vídeos van realçar la importància de sumar-nos a la tasca de cuidar, comprendre el planeta i els seus meravellosos recursos naturals.
Amb una posada en escena completa, carregada de llum i color, un muntatge a l’altura del públic que impacients els esperaven, i on no van voler faltar cap dels personatges que els han acompanyat durant aquests anys i que conviuen amb la fantasia i el joc dels xiquets, com a Coco, Pepe o *Buby i els seus nous amics.
Dues sessions on el dinamisme, predisposició i interacció amb el públic no van deixar indiferent al fenomen fan d’aquest grup, que van ballar i van cantar les coreografies i cançons de *CantaJuego, en una vesprada entretinguda i molt educativa.
Els coneguts artistes van oferir il·lusió i diversió als més xicotets de la casa traslladant-los a un món de música, fantasia i de valors, i la resposta es podia veure en el rostre dels seus espectadors que vivien amb emoció l’espectacle.
Els *Cantajuego van acabar el xou amb un *popurrí amb els seus grans èxits, moment en el qual la sala *Auditori va vibrar, ja que xicotets i grans es van alçar de les seues butaques emocionats i eclipsats per a ballar.
En finalitzar cadascuna de les sessions, van eixir al *hall del *Auditori per a donar les gràcies als seus fans que van estar encantats de saludar-los i realitzar-se fotografies amb ells.

La Fundació *Comunitat Valenciana *Auditori Teulada *Moraira s’ha mostrada satisfeta amb l’actuació, ja que una vegada més s’ha posat de manifest des d’aquest marc cultural la marca pròpia *Petit *Auditori A+A (Animació + Aprenentatge). Cantar i Jugar de manera divertida i visualment impactant, permet als xiquets i xiquetes educar l’oïda, desenvolupar el sentit rítmic, la veu, el moviment, el gest i l’expressió corporal, augmentant la confiança en si mateixos, l’autoestima, i el benestar personal.
Així mateix, feliciten a *CantaJuego per oferir una vesprada molt educativa i agraeixen a tot el públic familiar i infantil per acompanyar-nos en el nou espectacle d’aquest grup.

img_2701

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *