Dénia i la seua gastronomia protagonitzen un dels programes més populars de la cadena de televisió russa My Planet

Els dies 24 i 27 de març Dénia es va convertir en l’escenari del rodatge del programa “Delicious Planet”, de la cadena de televisió russa My Planet, un dels programes gastronòmics de més audiència a Rússia i països d’Europa Oriental, Caucas, Bàltic i Àsia Central, amb més de 75 milions d’espectadors. L’organització del rodatge (permisos, emplaçaments, restaurants, etc.) s’ha dut a terme a través de l’àrea Film Office del Departament de Turisme del Ajuntament de Dénia en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA).

 

L’equip del programa, acompanyat per personal de Turisme Dénia, ha gravat en el restaurant Quique Dacosta, on el xef va cuinar un dels seus plats estavella d’enguany. El rodatge va seguir en la llotja, on es va gravar la subhasta de peix, el centre històric, el Cap de Sant Antoni  i diversos punts d’interès turístic de la ciutat.

 

El rodatge va finalitzar en el restaurant Al Forn, on la xef Diana Cervera va mostrar l’elaboració de les coques tradicionals de la Marina Alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *