Dijous arranca la campanya escolar al Teatre del Raval i dissabte la programació regular del trimestre

El proper dijous 19 d’octubre comença la campanya escolar al Teatre del Raval de Gandia amb l’espectacle Cösmix, de la companyia de Manresa Teatre Mòbil, una veterana en les anteriors campanyes escolars de Pluja Teatre i que continua funcionant molt bé amb els escolars donat l’humor que els caracteritza. Ja el passat divendres 14 d’octubre es va programar l’espectacle Waby-Saby de la companyia catalana Mons Dansa, obra que solament es va representar una jornada. Ara els catalans estaran al Raval durant tres dies, incloent el dissabte 22 d’octubre a la vesprada quan realitzaran la funció en obert per a públic familiar. Serà a les 18h00 i les entrades, que costen 5 €, poden reservar-se ja al mateix Teatre del Raval. I la darrera setmana del mes els escolars veuran Barrets, de la cia de València Rodamons Teatre. Un espectacle amb música en directe interpretada amb instruments antics i d’altres nous i reciclats i que, tot plegat, crea un univers sonor meravellós que encisa els més menuts.

En total s’han programat 15 espectacles – 1 més que en la campanya escolar del curs passat- que combinen diferents disciplines artístiques com el teatre, la dansa, l’audiovisual, el gest, el circ, el clown, els titelles i també la música en directe. La programació escolar, que s’allargarà enguany fins al 6 de març, pot consultar-se al web www.teatreravalgandia.org. Les inscripcions per a campanya escolar continuen obertes tot i que des del Teatre del Raval es recomana als centres docents que facen les seues reserves al més aviat possible donat que per a algunes de les sessions queden ja poques butaques lliures.

Enguany, a més, canvien els horaris de la programació regular del Teatre del Raval passant a les 21h00 les funcions que habitualment tenien lloc a les 22h30, tant els divendres com els dissabtes, mentre que els espectacles familiars continuaran sent a les 18h00.

img_2642

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *