EL 22 DE FEBRER IXEN A la VENDA LES ENTRADES PER AlS CONCERTS DE VIVERS 2017

• Podran adquirir-se en la web del Festival a un preu que varia entre els 12 i els 40 euros.
• L’edició 2017 realitza una aposta important per a millorar els serveis i la comoditat del recinte i fer dels concerts una experiència que integre oci, cultura i gastronomia
• L’avanç de programació inclou 14 actuacions de grups locals, nacionals i internacionals i es completarà pròximament.

A partir del 22 de Febrer el públic ja pot adquirir les entrades per als primers espectacles confirmats dels Concerts de Vivers de la Gran Fira de Juliol en la web del Festival www.concertsdevivers.com. Es tracta de les 14 actuacions que es van presentar el passat 7 de febrer en l’Ajuntament de València amb la presència del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i en coordinació amb l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV), i que en breu es completarà amb nous concerts. El preu de les entrades oscil·la entre els 12 i els 40 euros, la qual cosa representa en alguns casos, especialment per als artistes internacionals, una reducció del 40% respecte a les tarifes d’altres punts del territori espanyol.

La regidoria de Cultura Festiva i Associació de Promotors han treballat conjuntament durant els últims mesos perquè la majoria dels concerts estiguen anunciats amb diversos mesos d’antelació i facilitar així la inclusió de la programació en el calendari cultural i turístic de l’àmbit estatal i internacional. Així mateix, s’han agilitat els tràmits administratius per a aconseguir els permisos preceptius i els procediments habituals necessaris per a la contractació dels artistes i activació de la venda de la venda d’entrades. Amb tot açò es pretén afavorir que, tant els turistes com el públic valencià, puguen tenir en compte l’agenda d’espectacles de la capital del Turia a l’hora de planificar la seua agenda estiuenca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *