El Feretes i Cançonetes torna aquest nadal al Palau de la Música de València

El festival Feretes i Cançonetes celebra la seua segona edició entre el 28 i el 29 de desembre al Palau de la Música de Valencia, situat al passeig d l’Albereda número 30. Aquesta trobada de música i teatre, dedicada a les famílies, naix per a suplir les mancances de cultura infantil en valencià.
La gran festa de les feretes valencianes torna al cap i Casal amb 20 propostes teatrals i musicals, tallers de balls tradicionals, rap, màscares i circ així com una fira editorial adreçada especialment al públic infantil.El 28 de desembre les sales Iturbi i Rodrigo acolliran els espectacles de Rodamons, The Ramonets, Pep Gimeno ‘El Botifarra’, The Pengüins, Domisol Sisters, Auxili i Judith Neddermann. Mentre que diverses sales del Palau de la Música de València es convertiran en un fantàstic escenari per a la gent de Sedajazz Kids Band i les Rondalles de Pot de Plom.

Dijous 29 de desembre continua la ronda de concerts especialment pensats per a que els més estimats de la casa gaudeixen de la música en valencià. Marcel el Marcià, Dani Miquel, Atupa, Trobadorets, Tórtel, Senior i el Cor Brutal i Marieta Ganduleta emplenaran amb les seues veus les instal·lacions d’un edifici emblemàtic. En tots dos casos les actuacions començaran al voltant de les 10:30 hores del matí i es prolongaran fins a les 19:30 hores. En aquest cas, els patis de l’edifici acolliran les actuacions dels Scuraplats, Jazzejant amb xiquets, Rondaballs i Tardor.

A més de gaudir de la música en valencià, els xiquets i xiquetes podran participar en els distints tallers dissenyats per a l’ocasió que es portaran a terme en es sales d’exposicions Martín i Soler i Lucrècia de Borja. El taller de circ s’ha pensat per a feretes amb ganes d’experimentar el món circense i les seues sorpreses. Malabars, monocicle i expressió corporal per als més valents i valentes.
Hi haurà també espai per introduir als més joves al fantàstic món de la música a través de diversos tallers on es posaran en pràctica les seus aptituds per al rap. També hi haurà de màscares, de balls tradicionals i d’iniciació a la música. Els patis del Palau són l’espai perfecte per practicar i conèixer de primera mà els jocs tradicionals valencians, ací aprendran a jugar a les birles, al 7 i ½, al canut, al sambori, botaran a la corda o faran rodar la trompa, entre d’altres activitats.
Als Jardins del Palau es realitzarà durant les jornades del 28 i el 29 de desembre una fira d’editorials infantils i es duran a terme activitats relacionades amb la lectura.

L’entrada als concerts costarà 5 euros per persona i dia, fins a completar l’aforament. El festival Feretes i Cançonetes és una producció de Cercavila Cultura de Carrer, una cooperativa amb una llarga trajectòria en la producció i la gestió d’esdeveniments musicals i artístics.

img_3140

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *