El pilot de la Volta Ciclista pujarà dos vegades al Puig de la Llorença en l’espectacular etapa del Poble Nou de Benitatxell.

L’organització de la Volta a Espanya ha optat per repetir el mateix recorregut que en 2015 va enlluernar al món ciclista amb una pujada que va posar als corredors al límit de les seues forces.

L’organització inspecciona el recorregut i la meta en coordinació amb l’Ajuntament, Vapf, Policia Local i Protecció Civil.

Els organitzadors de la Volta a Espanya van estar ahir en el Poble Nou de Benitatxell. La visita tenia un objectiu, avançar sobre el terreny detalls per a la planificació de la logística de l’etapa número 9 de la Volta, que començarà en Orihuela i tindrà meta el 27 d’agost de 2017 en el Puig Llorença, en la urbanització Cumbre del Sol del Poble Nou de Benitatxell. Els representants d’Unipublic es van reunir amb l’alcalde, Josep Femenia, el regidor d’Esports, Antonio Colomer, Policia Local, Protecció Civil i VAPF per a avançar sobre el terreny detalls per a la planificació de la logística d’aquesta etapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *