El Poble Nou de Benitatxell entra en el circuit “a llargues” de la Federació de Pilota Valenciana.

La regidoria d’Esports del Poble Nou de Benitatxell, a càrrec de Toni Colomer, aposta per la promoció i el ressorgiment de la pilota valenciana en el municipi i firma un conveni amb la Federació de Pilota Valenciana.
El Poble Nou de Benitatxell celebrarà tres partides “a llargues” dins del “I Ciucuit de Llargues La Bolata” de la Federació de Pilota Valenciana. Una competició d’elit que aglutina als millors jugadors de carrer pilota valenciana de la Comunitat Valenciana com Malia, Jan, Martines, Sergi d’ Agost, Giner, Victor Bueno, Pepet, Jordi de Sella, Sacha… Aquest dissabte, 8 d’octubre, es presentarà oficialment a Alacant. El circuit recorrerà els carrers de Relleu, Callosa, Xaló, Ondara, Orba, Alacant i el 27 de novembre estarà al Poble Nou de Benitatxell. Per a l’organització, la regidoria d’Esports, a càrrec de Toni Colomer, es va reunir amb el vicepresident de la pilota valenciana, Vicent Molines Vives, i va firmar un conveni de col·laboració. “Des de la regidoria d’Esports apostem fermament per que la pilota valenciana torne als carrers del poble. Volem que l’afició i les figures ressorgisquen i la firma d’aquest acord amb la Federació és un gran pas avant en aquest procés d’impuls i promoció” ha apuntat Colomer.
Recordem que aquesta regidoria ja va aconseguir reunir el passat juliol a pilotaris consagrats així com a jóvens promeses en una partida a llarges disputada en el carrer de la Pau. Un gran nombre de seguidors i aficionats van seguir l’emocionant partida i van animar als jugadors. Grans professionals com Pere de Pedreguer, Félix de Dènia, Hector de Laguar així com jóvens promeses com Giner de Murla i els jugadors locals Jorge i Javi van lluir força i técnica en una espectacular partida a llargues.

img_2233

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *