El quintet de metalls més dinàmic i consolidat del panorama musical espanyol Spanish Brass presenta aquest dissabte, 25 de febrer, en el Auditori Teulada Moraira el seu nou espectacle familiar-pedagògic BRASS BRASS BRASS.

Gràcies a la col·laboració de l´AMUP Teulada, la cita serà a les 20hr on els components d’aquest grup Carlos Benetó (Trompeta), Juanjo Serna (Trompeta), Manuel Pérez (Trompa), Inda Bonet (Trombó) i Sergio Finca (Tuba) donaran a conèixer al públic més jove la sonoritat dels metalls, la seua riquesa tímbrica i la força expressiva a través de la seua actuació.
Un dels músics Inda Bonet explica que és un espectacle on es conjuga música, coreografia i llums amb l’objecte de fer-los arribar el fantàstic món de la música i que el puguen comprendre amb la interpretació de diferents peces musicals des del barroc, jazz, dixieland fins a la música espanyola.
En definitiva, amb Brass Brass Brass intentarem transportar als espectadors a una festa familiar a través de la sonoritat dels metalls, recalca Bonet.
Amb una trajectòria de 25 anys en el món de la música de cambra, Spanish Brass ha participat en alguns dels festivals més importants de música i realitzat gires per tot el món, com en la gala dels Premis Príncep d’Astúries, han gravat la música de l’obra teatral « La Fundació » de Buero Vallejo i la banda sonora de la pel·lícula « Descongela’t », de Félix Saborós per a la productora El Desig.
A més, ha publicat vint-i-un treballs discogràfics, entre els quals s’inclouen, dos DVD-CD i un doble CD recopilatori, que mostren les seues múltiples facetes i organitzen anualment dos festivals de vent-metall: Spanish Brass Alzira-SBALZ .
Descobreix la seua gran posada en escena aquest dissabte en el Auditori Teulada Moraira. Adquireix la teua entrada en Instant Tiquet, taquilla Auditori, Ajuntament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *