Èxit de visitants en el VIII Festival Multicultural

Benissa va celebrar el VIII Festival Multicultural aquest cap de setmana passat, pel qual van passar centenars de visitants per a gaudir d’una magnífica mostra de les diferents cultures que conviuen en el municipi, a través de la música, gastronomia, artesania i exposició que cada país va preparar durant tot el cap de setmana.

Enguany el festival va comptar amb la participació de 13 països: Argentina, Bèlgica, Bolívia, Colòmbia, Espanya, Gran Bretanya, Itàlia, el Marroc, Mèxic, Polònia, Romania, Ucraïna i Veneçuela.

En les carpes dels diversos països, situades al Parc Dolors Piera, es va oferir àmplia informació referent als països, com la seua història, reportatges fotogràfics, cultura, vestits típics, mostres d’artesania i elements característics de cada zona. La gastronomia autòctona de cada país també va ocupar un lloc molt important en aquest Festival.

D’altra banda, les actuacions musicals i artístiques de diferents parts del món, van completar el programa del Festival, a través de la música i balls típics de tots els països participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *