Èxit rotund de la setena edició del Trail de muntanya Gegant de Pedra

Ondara va acollir el passat diumenge 21 de febrer la setena edició de la marxa i carrera per muntanya Gegant de Pedra, que va discórrer per la Serra de Segària. Un esdeveniment esportiu que va comptar amb la participació de 615 persones. Un total de 265 esportistes en la modalitat de corredors i 350 en la modalitat de caminants van participar en aquest espectacular esdeveniment esportiu, organitzat pel Club d’Atletisme d’Ondara amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. El bon temps va acompanyar a caminants i corredors, que van poder gaudir d’una bonica marxa per una zona muntanyenca de gran bellesa i impressionants vistes, com és la Serra de Segària.

Els guanyadors d’aquesta prova van ser, en la modalitat de corredors, en la categoria sènior Pedro Martínez González (Esports Colau) en primer lloc, amb un temps d’1 hora 51 minuts i 58 segons. El segon classificat va ser Pablo Ramírez Mulet (Esports Colau), i el tercer, Rodolfo Juan Martínez (independent). En categoria veterans, el primer classificat va ser Juanjo dels Ángeles Seguí (Córrer Xeraco), segon Javier Delgado Gómez (Esports Colau) i tercer Iván Paya Ribes (Ondara Tri-Esport), qui va anar el primer classificat local però va pujar al podi en veterans, al no ser acumulatius els trofeus.

La primera dona a creuar la línia de meta va ser Aida Pérez Moncho (CA Dianium) que va ser 45ª en la general; la 2ª va ser Gemma García Blasco (independent), i la 3ª, Elia Durà Frau (CA Dianium); les tres van conformar el podi de categoria femenina sènior. Quant a la categoria de veteranes, la primera va ser Anto Valero Signes (CE Gata), segona Encarna Cardona Gómez (CA Dianium) i tercera Raquel Ronda Ivars (Bandit Trail).

Respecte als corredors locals, els primers classificats locals d’Ondara en la VII Gegant de Pedra van ser José Antonio Morera Mezquida (Ondara Tri-Esport), Raül Lara Pons (C.A Ondara) i Fernando Server Espin (C.A. Ondara). Quant a les corredores locals, la primera va ser Nerea Frasés Fructuoso; segona Mónica Torres Jorro, i tercera Núria Abeal Garabana. Un total de 265 corredors van acabar la carrera. Les classificacions es poden consultar en la pàgina web www.somesport.com.

Pel que fa a la categoria de caminants, van culminar la prova 350 participants. Els participants van recórrer bona part de la serra de Segària, passant pels termes municipals d’Ondara, Beniarbeig, Benimeli i El Verger, per a arribar de nou a Ondara. La distància a recórrer pels caminants va ser de 14,9 km (amb 650 metres de desnivell), i per als corredors, de 19,1 km (amb 1.150 metres de desnivell possitiu).

El lliurament de trofeus es va produir en l’àrea de l’Alberg Municipal, on la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, va ser l’encarregada de lliurar els premis, al costat de representants del Club d’Atletisme d’Ondara. El balanç d’aquesta setena edició, segons ha manifestat la responsable d’Esports, Mar Chesa, (que va anar precisament una dels participants en la categoria de caminante) és “molt possitiu”. La marxa Gegant de Pedra “es consolida, com una excepcional carrera de muntanya, Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d’Ondara i dels Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, El Ràfol d’Almúnia i El Verger. La prova ha estat patrocinada per Tururac i per la Fundació Baleària i a més, ha comptat amb diversos col·laboradors.
La Regidora d’Esports ha agraït als participants la seua assistència, i als col·laboradors la seua contribució al desenvolupament de la prova. A més, ha donat l’enhorabona al Club d’Atletisme d’Ondara per la seua “magnífica organització”.

que ha comptat amb una altíssima participació, i que ha suposat una forma sana i divertida de gaudir de l’esport a l’aire lliure” segons ha indicat la Regidora d’esports d’Ondara.

La VII Gegant de Pedra ha sigut organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *