III Aniversari del Mercat de la Foradà

10 DESEMBRE
LA CARROJA (LA VALL DE GALLINERA)
11.00h.

1ª Exhibició Benèfica de Boccia
Torrada
Castell unflable i jocs infantils
Dj Miquel

Anem a juntar forces per a ajudar al nostre veí, amic, familiar, conegut o simplement ajudar a un xic que te una voluntat de ferro per a tirar endavant, un xic que va tindre un accident de tràfic ara fa 10 anys, i que a dia de hui lluita cada dia per a tindre una vida millor. No és fàcil ni per a ell ni per als familiars però poc a poc estan aconseguint-ho.

A Ivan li apassiona la BOCCIA esport desconegut per a molts pero aquell que ho descobreix es queda enamorat ja que els valors de superació dels jugadors i la solidaritat dels voluntaris ho fan molt especial.

La BOCCIA és un esport específic per a persones amb paràlisi cerebral, encara que els últims anys s’han incorporat a la seua pràctica persones amb grans discapacitats físiques.
Ivan és campió de la Comunitat Valenciana en la seua categoria i el seu repte es poder anar als Jocs Paralímpics.

A Ivan li fa falta una cadira de rodes específica per a tindre una millor qualitat de vida, no és un capritx, és una NECESSITAT.

Ara tu pots ajudar-lo, com?
1- Difonent a tots els teus familiars i amics, aquest esdeveniment o el cartell. Whassap, Facebook.. el més important es que la gent s’entere

2- Acompanyant-lo el dia 10 de desembre. Tiquet dinar 12€

3- Comprant un tiquet de col.laboració. Tiquet 5€

RECORDEU QUE TOTS ELS BENEFICIS SERAN PER A LA SEUA CADIRA DE RODES.

***Punts de venda de tiquets a La Vall de Gallinera:
Casa Carmen (Alpatró)
Panaderia Alfonso (Benissivà)
Ajuntament de La Vall de Gallinera

***Punts de venda de tiques a Pego: 

Ajuntament de Pego

La meua llibreria

Blablatel

Tourist Info de Pego, L’Atzúvia i les Valls.

Peluqueria Lore

11 DESEMBRE
ALPATRÓ (LA VALL DE GALLINERA)
10 a 15h.

III ANIVERSARI DEL MERCAT DE LA FORADÀ
I FESTA DE L’OLI DE LA VALL DE GALLINERA

“La Vall de Gallinera, bon oli i millor cirera”.
Amb aquesta dita vos convidem a gaudir d’aquest esdeveniment en la nostra bonica Vall, que té com a objectiu posar en valor els nostres productes.

Com cada segon diumenge de mes des de fa 3 anys, tindràs al teu abast productes de temporada, ecològics, artesanals i de la persona productora a la consumidora.

A més hem preparat la següent programació cultural:

****10-00h I RUTA URBANA D’ALPATRÓ, A CÀRREC DE L’HISTORIADOR VICENT PUIG.
Tenim el gust d’inaugurar la primera ruta urbana que recorrerà els nostres carrers mitjançant la història com a fil conductor. Saber d’on venim ens ajuda a saber qui som i on volem anar.
Duració 1 hora i mitja
Punt de trobada: Bar Nou d’Alpatró.

****11.00h CONTACONTES “LA CARABASSA TOMASA” I TALLER DE MANUALITATS A CÀRREC DE L’ESCRIPTORA MERCÈ CLIMENT, AMB LA PRESENCIA DE L’AUTORA DEL LLIBRE, XARO NAVARRO.
Lletra Impresa Edicions acaba de publicar La carabassa Tomasa, de Xaro Navarro (Beniarrés, 1972), amb il•lustracions de César Barceló (Banyeres, 1979). Es tracta d’un llibre infantil que posa en valor la festivitat de Tots Sants, més enllà de la influència recent de Halloween, i que alhora reivindica la carabassa, un fruit molt lligat a aquesta festivitat dedicada als morts i que, a més a més, és molt habitual en la nostra gastronomia, sobretot als pobles.

El llibre, a més d’un conte infantil protagonitzat per una carabassa ben particular, inclou algunes receptes de cuina fetes amb carabassa, com ara els bunyols de carabassa, la carabassa al forn, magdalenes, galetes, coques, arnadí, etc.; el joc popular “La mare carabassera”; un glossari de paraules i frases fetes; tot de curiositats sobre aquest fruit oriünd d’Amèrica i unes notes ben interessants sobre l’origen autèntic de les festivitats de Halloween i de Tots Sants.

****11.30 TAST D’OLIS I XERRADA SOBRE LA QUALITAT DELS OLIS, A CÀRREC DE PEP ROMANY DEL RESTAURANT PONT SEC DE DÉNIA.

****12.30 ACTUACIÓ DE L’ORQUESTRA DE PLECTRE CIUTAT DE CULLERA, EN EL CENTRE PARROQUIAL.

****13.00 TAPES DE BLAT PICAT A CÀRREC DE LA COMISSIÓ DE FESTES D’ALPATRÓ 2017.
El blat picat és una de les herències gastronòmiques de la societat morisca i un dels plats més apetitosos en els mesos de fred.

i-festa-de-loli-de-la-vall-de-gallinera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *