L’ Auditori TM va arrancar este cap setmana amb éxit la seua temporada

L’Auditori Teulada Moraira va arrancar este cap de setmana amb èxit la seua temporada escènica (octubre 2016/enero2017) amb dos actuacions, l’estrena nacional i internacional de l’òpera “La Bohème” de Puccini i la representació teatral “Els Monòlegs de la Vagina” que van posar la nota d’humor.Un cap de setmana complet on l’Auditori es va vestir de gala, en primer lloc, la vesprada del divendres, s’estrenava l’òpera “La Bohème” penjant el cartell de complet. De nou l’òpera, producte cultural/turístico propi de l’Auditori TM, va revalidar la confiança entre els espectadors convertint-se este espai en un lloc de relació social, en una gran plaça cultural d’intercanvi d’opinions i conversació.

Amb motiu del 120 aniversari de la seua estrena per primera vegada a Torí, la companyia lírica Òpera 2001 va presentar una producció totalment renovada sota la direcció musical de Martiz Mázik, direcció en escena Roberta Matelli i Luis Miguel Lainz en la direcció artística, i amb la posada en escena de més de cent persones entre coristes, solistes i músics.

Quasi tres hores d’actuació que van fer vibrar la sala Auditori destacant les àries dels solistes més ovacionats, com les sopranos Gabrielle Philiponet i Elisa Cenni en el paper de Mimi i Mussetta, el baríton Giulio Boschetti (Marcello) i el tenor David Banys (Rodolfo) . Una òpera que va comptar amb una escenografia original obra de l’escenògraf Alfredo Troisi, on la llum va jugar un paper essencial i amb una gran força musical que empastava perfectament orquestra amb solistes, captivant a una sala repleta revalidant una vegada més el gran èxit i bona acceptació que té el gènere de la lírica entre els assistents.

Mentrestant, el diumenge la sala Auditori es va omplir d’humor amb l’obra teatral “Els Monòlegs de la Vagina” de l’autora nord-americana Eve Ensler i interpretada per tres actrius de la comarca de la Marina Alta, Rosa Català, María Mes i Nydia Crespo. Una obra representada des de l’humor fins a la reflexió de l’experiència comptada per estes tres dones. Dirigida i adaptada per Toni Ferri i produïda per Teatreres pel màs, esta obra de gran contingut humà, real, emotiu, divertit i d’escenes quotidianes, va contagiar als espectadors gràcies al talent d’estes tres actrius que van brillar en l’escenari de l’Auditori.

Rosa Català, María Mes i Nydia Crespo es van desplegar per a representar distints personatges còmics i dramàtics, on la llum i la música van tindre la seua importància per a transportar el públic a les històries que anaven narrant. Una magnífica funció que va finalitzar amb el pati de butaques en peu ovacionant les actrius pel gran paper interpretat i on les rialles van ser el detonant comú al llarg de tota la representació.

img_2606

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *