La Fundació Baleària i la Associació Fotogràfica i Audiovisual de Pedreguer impulsen la fotografia en la Marina

La Fundació Baleària ha signat recentment un conveni de col·laboració amb la Associació Fotogràfica i Audiovisual de Pedreguer (AFAP) amb l’objectiu de fomentar, promocionar i treballar la fotografia i l’audiovisual en l’àmbit de la Marina Alta.
Ambdues parts es comprometen a col·laborar en la dinamització i el desenvolupament de les mostres culturals de la comarca, així com a promocionar i difondre l’art fotogràfic i els seus diferents vessants. La promoció es realitzarà a través d’exposicions en les instal·lacions que gestiona la Fundació Baleària, tant a Dénia com en altres zones de la Marina Alta o les Illes Balears. Així mateix, la AFAP podrà participar i col·laborar en qualsevol iniciativa o activitat que haja organitzat la Fundació amb la intenció d’aconseguir material de qualitat per a la seua promoció.

El gerent de la Fundació Baleària, Ricard Pérez, va remarcar que la fotografia és un art que ha de difondre’s i “la Fundació Baleària entén la fotografia i el món audiovisual com una part més de la cultura i una dels corrents artístics més contemporànies que ha aportat treballs i exposicions fabuloses” va afirmar Pérez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *